Abisini dolandıran Ömer, 'Ezel Bayraktar' olmuş! Müge Anlı'da ağabeyini dolandırdığı iddia edilen kişinin adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ömer Can Aslanhan olayında yeni bir gelişme yaşanırken, Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümde yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Abisini dolandıran Ömer, 'Ezel Bayraktar' olmuş! Müge Anlı'da ağabeyini dolandırdığı iddia edilen kişinin adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ömer Can Aslanhan olayında yeni bir gelişme yaşandı. Ağabeyinin 300 bin TL'sini alıp kayıplara karışan Ömer'in adını, 'Ezel Bayraktar' olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümüne abisini dolandırdıktan sonra adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan damga vurdu. Eski Ömer, yeni Ezel Bayraktar, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu.

Ezel Bayraktar oldu

Ağabeyinin evini sattırdıktan sonra kanser hastası yengesinin tedavi parasını alıp giden Ömer Can Aslanhan ile yeni gelişmeler yaşandı. 17 Ekim 2022 tarihinde Ömer Can Aslanhan mahkeme kararı ile ismini Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterinin ismini aldığı ortaya çıktı. Dizide de İmirzalıoğlu'nun hayat verdiği karakterin ilk adı da Ömer'di. Sonrasında Ezel Bayraktar olmuştu.

Bundan sonra Ezel Bayraktar olan ismi sonrası Üsküdar'da oturduğu ortaya çıkan Ömer Can Aslanhan ablasını ararken "Ben atv'ye Müge Anlı'ya gideceğim. Ağabeyim ile yüzleşeceğim." ifadelerini kullanmış. Ezel Bayraktar'ın güveni kötüye kullanmak üzerine suç kaydı olduğu da ortaya çıkmış.

Adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna gelerek ağabeyi ile yüzleşti.

CANLI YAYINDA ABİSİYLE YÜZLEŞTİ

Müge Anlı'nın programına başvuran Tuğba ve Mehmet çifti 300 bin TL'lik tedavi parasının Mehmet'in kardeşi Ömer Can Aslanhan tarafından çalındığını söyledi. 'Kardeşime güvendiğim için parayı ona verdim' diyen Mehmet Aslanhan bugün canlı yayında kardeşiyle yüzleşti. Adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini söyleyen kişi, ''Dizideki karakteri sevdiğim için adımı değiştirdim. Benim bir kariyerim var. Bana verme dedim ama verdi. Parayı ihtiyacım için kullandım. Kazanınca paralarını vereceğim'' dedi.

Eşi Tuğba'nın kanser tedavisi için kullanılacak 300 bin TL'nin kardeşi Ömer Can Aslanhan tarafından çalındığını söyleyen Mehmet Aslanhan mağdur olduklarını belirterek Müge Anlı'nın programına başvurdu. Tedavi parasını alıp ortadan kaybolan Ömer'e seslenen Tuğba hanım, Kanser olmasaydım bu parayla tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Ancak şimdi kanser tedavim için kullanılacaktı. Bu kişi hem sağlığımı, hem de hayallerimi çaldı. İnsan insana bunu yapar mı?'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Aslanhan da seyyar satıcılık ve köfte satarak geçimlerini sağladığını, tedavi için evlerini sattıklarını bu parayı da güvendiği için kardeşine verdiğini söyledi. 5 aydır kardeşi Ömer'e ulaşamadıklarını belirten Mehmet Aslanhan, ''Ortaya çık paramızı ver'' dedi.

'ADIM ARTIK ÖMER DEĞİL, EZEL'

Bununla birlikte bugün yayınlanan programda söz konusu Ömer Aslanhan ortaya çıktı; ancak Aslanhan'ın hem adını, hem de soy adını değiştirdiği ortaya çıktı. Adını Ezel soyadını da Bayraktar yapan kişi canlı yayına katıldı. Ezel, ''Benim ailem bana sahip çıkmadı. Çoğu uyuşturucu bağımlısı. Ağabeyim parayı güvendiği için bana verdi. Bana verme dedim ama verdi. Parayı ihtiyacım için kullandım. Evimden işimden oldum bu yüzden kullandım parayı. Çar çur ettim. Oyunculuk için yatırım yaptım. Eğitim aldım. Benim ailem kötü, Tuğba'nın ailesi de dolandırıcı '' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı 'bayağı süslü püslü birisin' derken, Ezel bunun karşılığında, ''Evet karakterim böyle projelerim var. Oyuncu olacağım. Yeni bir proje var yeni imza attım. Para kazanınca paralarını vereceğim. Adımı da soyadımı da ailem yüzünden değiştirdim. Bunların soyismini bile kullanmak istemiyorum. Ezel Bayraktar'ı seviyorum'' açıklamalarında bulundu.

Ezel Bayraktar'ın birkaç dizide oynadığını da ortaya çıktı. Rol aldığı diziler arasında atv'de yayınlanan Yalnız Kurt ve TRT 1'in Teşkilat dizisi de yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin