Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Twitter'da unfollow mu etti?

Gül, o iddialara yanıt verdi...

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Twitter'da unfollow mu etti?

 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter'da Recep Tayyip Erdoğan'ı unfollow ettiği iddialarıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.



Gül, unfollow iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Hayret ettim, Twitter açık. İki hesap takip ediyordum, aynı şekilde devam ediyorum. Neden yazıldıysa anlayamadım" yanıtını verdi.



"BAŞKA YÖNLERE ÇEKMENİN BİR ANLAMI YOK"

Abdullah Gül, davet edilmesine rağmen daha önce katılmayacağını açıkladığı Yenikapı'daki İstanbul'un 562. Fetih kutlamaları için şöyle konuştu: "Ben cumhurbaşkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra nasıl bir hayat tarzım olacağını söyledim. Bugün bilgilerimi, tecrübelerimi bir vakıf çalışması çerçevesinde paylaşmak için uğraşıyorum. Dolayısıyla aktif bir siyasi gündemin içerisinde olmadığım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka yönlere çekmenin bir anlamı yok. Gayet açık bir şekilde, bunun üzerinden kimse spekülasyon yapması yanlış olur"



"BEN İKİ HESAP TAKİP EDİYORDUM VE ONLARDA HALEN DEVAM EDİYOR"

​Bir gazetecinin, "Bugün gazetelerde twitter'da sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı takibi bıraktığınız şeklinde haberler vardı. Bunula ilgili ne söyleyeceksiniz" şeklindeki bir soruya ise Abdullah Gül, "Doğrusu twitter ile ilgili hayret ettim. Biliyorsunuz ben, iki hesap takip ediyordum onlarda halen devam ediyor. Neler yazıldıysa anlayamadım onu" şeklinde yanıt verdi. 

Öte yandan Abdullah Gül, camiden çıkarken vatandaşların sevgisiyle karşılaştı.  (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin