Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oldu! Herkesi şaşırtan karar

Trabzonspor'un 38 yıllık şampiyonluk özlemine son verdikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında bordo-mavili ekiple yollarını ayıran Abdullah Avcı'nın, Milli Takım'ın başına geçeceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oldu! Herkesi şaşırtan karar

Trabzonspor'un 38 yıllık şampiyonluk özlemine son veren Abdullah Avcı, bordo-mavili ekiple geçtiğimiz sezon istenilen başarıya ulaşamadı. Hem Avrupa'da hem de ligde hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı.

Trabzonspor macerasından sonra inzivaya çekilen ve uzun süredir takım çalıştırmayan Abdullah Avcı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Abdullah Avcı'nın, Stefan Kuntz'un yerine A Milli Takım'ın başına geçeceği iddia edildi.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN DEĞİŞİM SİNYALİ

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda şu an 9 puanla lider konumda bulunan Ay-Yıldızlılar'ın oynadığı oyun futbolseverlere keyif vermiyor.

Stefan Kuntz'un oyuncu seçimleri her maç öncesinde eleştirilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, ''Kuntz’u ben getirmedim. Bir yıllık göreve gelmiştim, şimdi daha farklı şeyler yapabilirim. İşler istediğimiz gibi olursa devam ederiz'' diyerek değişimin adeta sinyallerini verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin