Abdullah Avcı'dan iki bomba! Fenerbahçeli isimlerle el sıkıştı. Devre arasında Trabzonspor forması giyecekler

Trabzonspor'un başında ikinci macerasına hazırlanan Abdullah Avcı takımın başına gelir gelmez eksik noktalara transfer yapmak için çalışmalara başladı. Abdullah Avcı, Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydin ve Umut Nayir'in transfer edilmesi için yönetimle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı'dan iki bomba! Fenerbahçeli isimlerle el sıkıştı. Devre arasında Trabzonspor forması giyecekler

Milli maçların ardından Trabzonspor'un başında ilk maçına Alanyaspor karşısında çıkacak olan Abdullah Avcı zorlu mücadele için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımda eksik gördüğü bölgeler için yönetimle bir araya geldi.

Özellikle yerli rotasyonda kullanabileceği kaliteli ayak sayısının az olduğunu yönetime söyleyen Abdullah Avcı, Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydin ve Umut Nayir'in devre arasında transfer edilmeleri için tüm şartların zorlanmasını istedi.

EURO 2024 Elemeleri'nde hem Hırvatistan hem de Letonya maçında gösterdiği performansla kendine hayran bırakan ancak Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Samet Akaydin'ın kesinlikle transfer edilmesini isteyen Avcı, forvet rotasyonunda da Orsic'in uzun süreli sakatlığı nedeniyle Umut Nayir'i gözüne kestirdi.

Samet Akaydin bu sezon Fenerbahçe formasıyla 4 maçta 90 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz sezon attığı 17 golle lige damga vuran Umut Nayir ise 7 maçta 64 dakika süre bulabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin