Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında Trabzonspor, sahasında konuk etiği Beşiktaş'la 1-1 kaldı. Deneyimli teknik adam Abdullah Avcı, maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı; "Ligimizin son şampiyonu ve onun üzerine kadro zenginliği koymuş bir takım Beşiktaş. Bazen performans alamıyorsun, dalgalı bir süreç yaşadılar. Oyuncu kalitesinin, hoca değişikliğindeki verdiği reaksiyon. Hocanın eski takımlarına bakarak hazırlık yaptık ve beklediğimiz gibi pozisyon aldılar. Dengeli, temposu yüksek ve büyük takımlara yakışan bir mücadele olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Açıklamalarına şampiyonluk hakkındaki yorumlarıyla devam eden Avcı, Taraftarımıza, hazırlıkları ve teveccühleri için teşekkür ederim. Çok güzel duygular bunlar... Çok gururlandım. Biz şampiyon oluyoruz zaten. Sadece resmileşmesini bekliyoruz. Herhalde bayramda, Ramazan'ın sonunda bu mutluluğu yaşayacağız. Bayrakları hazırlasınlar. Kutlamalara yavaş yavaş başlasınlar. Türkiye Kupası'nı da istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin