Abdülkadir Ömür yıllar sonra Manchester City'den gelen astronomik teklifi açıkladı

Trabzonspor'da yeni sezona hazırlanan Abdülkadir Ömür, Real Madrid'e imza atan Arda Güler'in transferini değerlendirirken ''Zamanında beni de City istemişti. Böylesi hayırlıymış'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Abdülkadir Ömür yıllar sonra Manchester City'den gelen astronomik teklifi açıkladı

Yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor’un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür, TRT Spor’a flaş açıklamalarda bulundu.

Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olmasını değerlendiren Abdülkadir Ömür, “Arda Güler kardeşimiz için çok gururlandık. Lafla bunu söylemek kolaydır ama onu kalben desteklememiz, ona yalnız olmadığını göstermemiz lazım. Çok yetenekli bir kardeşimiz ve inanılmaz bir takıma gitti. Umarım geçiş sürecini en iyi şekilde atlatır ve bizi gururlandırmaya devam eder” dedi.

“TEKLİF GELDİ BAŞKANIMIZ SATMADI”

Trabzonspor’dan tek taraflı ayrılığın olmayacağını söyleyen Ömür, “Hayalim Trabzonspor ile şampiyon olmaktı, rabbim bunu bana nasip etti. Tabii ki Avrupa hedefimiz var. Tabii ki Avrupa hedeflerimiz var. Teklifler de geldi ama başkanımız o dönem satmadı. Sonra iki tane büyük sakatlık yaşadım. Halimden memnunum ama. Uygun şartlar olursa helalleşir gideriz. Tek taraflı ayrılık asla olmayacak” diye konuştu.

MANCHESTER CITY BENİ İSTEDİ”

Abdülkadir Ömür, “Nasıl Arda Güler, Real Madrid’e gittiyse zamanında beni de Manchester City istemişti. Manchester City’nin teklifi içimde kalmadı desem yalan olur. Başkanımıza şakayla karışık 26 milyon Euro teklif var bana izin verin gideyim dedim. İzin vermedi. Tekliften 4-5 gün sonra sakatlanmam daha kötü oldu. Böylesi hayırlıymış. Manchester City’ye o dönem gitsem ne olurdu acaba onu merak ediyorum” şeklinde konuştu.

TRANSFER SÖZLERİ

Geleceğiyle ilgili ise, “Transfer işleriyle menajerlerim ilgileniyor. Bir teklif gelirse bunu kulübe sunuyor. Başkan kabul etmezse biz bunu tabii ki kabul etmeyiz. Herhangi bir gelişme olursa zaten sizlerin haberi olur” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin