ABD'den 1 gün sonra, Türkiye'de yayında

Amerikan yapımı dizi, Türkiye ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
ABD'den 1 gün sonra, Türkiye'de yayında

'Homeland' ve '24'ün yapımcıları tarafından yaratılan 'Tyrant'ın 2. sezonu Amerika yayınından 1 gün sonra FX'te başlıyor.



Adam Rayner, Ashraf Barhom ve Jennifer Finnigan'ın başrolde olduğu 'Tyrant'ın 2. sezonu, FX izleyicileriyle 17 Haziran Çarşamba günü 21.30'da buluşuyor. 



Los Angeles'ta çocuk doktoru olarak asimile olmuş bir hayat süren Barry'nin, yeğeninin düğünü için 20 yıl sonra ailesi ile birlikte ilk kez ülkesine dönmesini ve sıradan bir Amerikan ailesi iken kendilerini Ortadoğu'nun karmaşık ve karanlık yapısı içinde bulmasını konu alan, drama yüklü dizinin yeni sezonunda da heyecan yükseliyor.



ABD'den 1 gün sonra, Türkiye'de yayında 



1. sezon Barry'nin planları anlaşılmas ve Jamal kardeşine yaptığı kötü bir sürprizle sona erdi. Yeni sezonun ilk bölümünde ise heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Direnişin isyanları artarken General, Jamal'den karşı saldırıları artırmasını istiyor. Jamal, ayaklanmayı çökertmek için çevrede sınırlı bir kimyasal saldırıya izin veriyor. Fakat General'e de Barry'nin yolunu haklı bulduğunu belirtiyor. Leila, Jamal'i Barry'nin infazı için dava tarihini belirlemeye zorlarken Jamal'ın çok daha zalim bir planı var. Tyrant'ın yüksek tempolu ve sürükleyici hikayesi Haziran ayında FX ekranlarında başlıyor.     


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin