ABD'deki bu görüntüler herkesi şaşırttı! Sel sularında nargileyle keyif yaptı..

ABD’de şiddetli yağışlar sırasında New York kentinde insanlar canını ve mallarını kurtarmaya çalışırken, bir kişi sel suları arasında nargile içerken görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
ABD'deki bu görüntüler herkesi şaşırttı! Sel sularında nargileyle keyif yaptı..

New York Post'un haberine göre, ABD'nin New York şehrinde Ida Kasırgası nedeniyle yaşanan sel baskınlarında sıradışı bir görüntü kameralara yansıdı.

29 Ağustos'ta ABD anakarasını vuran kasırga, 1 Eylül'de doğu kıyısındaki New York şehrine ulaştı. Yaklaşık 8,5 milyon kişinin yaşadığı New York'ta gerçekleşen rekor seviyedeki yağışlar nedeniyle evler, yollar ve metro istasyonları sel baskınına uğradı.

 SEL SULARINDA NARGİLE KEYFİ 

Öte yandan dün sel sularıyla dolan bir sokak arasında bir kişi şişme su yatağı üzerinde uzanıp nargile içerken görüldü. Adamın sel suları üzerinde süzülerek ilerlediği görüntüler sosyal medyada viral olurken, söz konusu kişinin kimliği henüz belirlenemedi.

Sosyal medya kullanıcılarından biri görüntüler için "İşte Kovid-21 geliyor, teşekkürler hastalığı ilk yayan kişi oldun" derken, bir başkası da "Sadece bunu izleyerek bile hepatit kaptım" yorumunda bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin