ABD Savcılığı: Zarrab suçlamaları kabul etti

Kritik davada flaş gelişme...

Google Haberlere Abone ol
ABD Savcılığı: Zarrab suçlamaları kabul etti

Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın duruşmasının 11 Aralık’a ertelenmesi talebi reddedildi. Hakan Atilla davasının az sonra başlaması bekleniyor.



DHA'nın haberine göre; ABD'li savcı Reza Zarrab'ın suçlamayı kabul ettiğini ve Atilla’ya karşı tanıklık yapmak üzere bugün ya da yarın mahkemeye getirileceğini söyledi. Öte yandan, Hakan Atilla davası için seçilen jüri üyelerinin detayları ortaya çıktı. New York'taki Hakan Atilla davasının kısa süre içinde başlaması bekleniyor.



ABD'li savcı Reza Zarrab'ın suçlamayı kabul ettiği ve Atilla’ya karşı tanıklık yapmak üzere bugün ya da yarın mahkemeye getirileceğini söyledi. Hakim Berman, uzatma talebini reddettikten sonra savcılardan Sid Kamaraju’ya ‘Bugün kimleri tanık olarak çağıracaksınız’ diye sordu.



Savcı ise "OFAC’tan (Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisi) bilirkişi Mark Dubowitz, FBI ajanı Lisa Palluconi, FBI tanığı Bülent Bulut ve eğer zaman kalırsa Reza Zarrab savcılığın tanıkları olarak bugün kürsüye çıkacaklar" cevabını verdi.



Razi Canikligil'in haberini okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin