ABD Büyükelçisi'den Hürriyet'e 'geçmiş olsun' ziyareti

İstanbul'daki merkez binası son 10 gün içinde iki kez saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi'ne Büyükelçi ziyarette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
ABD Büyükelçisi'den Hürriyet'e 'geçmiş olsun' ziyareti

Hürriyet'e destek veren son isim ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass oldu.



Bass Hürriyet'e yaptığı ziyaret kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanımız Vuslat Doğan Sabancı ve Genel Yayın Yönetmenimiz Sedat Ergin ile görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.



Yazı işlerini de ziyaret eden Bass, burada yaptığı konuşmada, "Burada, bana göre demokratik bir toplumda olan en önemli şeylerden birini yapıyorsunuz. Bu yüzden burada olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum" dedi.

ABD Büyükelçisi'den Hürriyet'e 'geçmiş olsun' ziyareti



ABD Büyükelçisi, "Toplumda yaşananlar hakkındaki bilgi ve düşünceleri, vatandaşlarınıza aktarıyorsunuz.... Bu toplumda olanları anlamamıza yardımcı olmanızı gerçekten takdir ediyorum" diye konuştu.



Hürriyet'e saldırıların ardından, geçtiğimiz günlerde de Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Dr. Georg Birgelen ve İngiltere’nin İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Rafe Courage; Sedat Ergin’le görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletip, basın özgürlüğünün önemine ilişkin mesajlar vermişlerdi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin