ABD Başkanı Joe Biden'den yeni İsrail açıklaması. İşte ölen ABD'lilerin sayısı...

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’e destekte bulunacaklarını açıkladı. ABD Başkanı Biden, “Biz İsrail'in yanında duruyoruz. Onların neye ihtiyacı varsa vermeye hazırız” dedi. Biden'ın verdiği bilgiye göre İsrail'de 14 ABD vatandaşı hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
ABD Başkanı Joe Biden'den yeni İsrail açıklaması. İşte ölen ABD'lilerin sayısı...

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ve Hamas arasında yaşanan çatışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı, çatışma başladıklarından beri İsrail ile olduklarını vurguladı ve “Caydırıcılığımızı artırmak için uçak gemimizi gönderdik” dedi.

Ekibinin İsrailli yetkililerle iletişim halinde olduğunu bildiren Biden, “Onlara mermi sağlayacağız. Demir Kubbe için destekte bulunacağız. Şehirlerini ve vatandaşlarını koruması için gereken her şeyi yapacağız” diye konuştu.

ABD'de polisin Yahudi vatandaşları güven altına almak için çalışma yaptığını bildiren Biden, “ABD’de nefrete yer yok. Yahudilere karşı yok, Müslümanlara karşı da yok, hiçbir kimseye karşı yok. Terörü reddediyoruz. Bu kötülüğü reddediyoruz” ifadelerini kullandı.

14 ABD'Lİ ÖLDÜ 20'Sİ KAYIP

Biden'ın verdiği bilgiye göre İsrail'de 14 ABD vatandaşı hayatını kaybetti. Beyaz Saray da kayıp ABD'li sayısını 20 olarak açıkladı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin