AA'nın global projeleri büyük övgü aldı

Anadolu Ajansı, uluslararası alandaki etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında uluslararası MINDS International Konferansına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
AA'nın global projeleri büyük övgü aldı

Anadolu Ajansı, uluslararası alandaki etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında dünyanın seçkin haber ajanslarının dijital medya stratejilerini paylaştığı platform olan ve üyesi bulunduğu uluslararası MINDS International Konferansına katıldı.  



Dünyanın önde gelen 22 haber ajansının üye olduğu ve AA’nın da geçen yıl oy birliğiyle üyeliğe kabul edildiği MINDS International platformunun 18. Konferansı, 9-10 Ekim'de Stockholm’de düzenleniyor. 



Uluslararası haberciliğin geleceğinin şekillendiği konferansta Anadolu Ajansını, Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yılmaz Yaman ve Ürün ve İş Geliştirme Yöneticisi Bora Uçak temsil ediyor. Anadolu Ajansı geçen yıl üyeliğe kabul edildiği toplantının ardından ilk kez üye sıfatıyla konferansa katılıyor. AA’nın global projeleri Anadolu Images, Energy Terminal ve Istanbul Photo Awards'ın tanıtıldığı ve büyük ilgi gördüğü iki gün süresince, Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yaman, Anadolu Images projesini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.  



İngiltere’den PA Images ve Avustralya'dan AAP ajansları başta olmak üzere, yeni işbirliği görüşmelerinin de yapıldığı konferansta, katılımcılar dijital haberleşme, yeni pazarlama yaklaşımları ve gerçekleştirdikleri teknolojik yenilikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. (AA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin