Aamir Khan, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı

Dünyaca ünlü Hindistanlı oyuncu ve Yönetmen Aamir Khan, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Aamir Khan, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı

Dünyaca ünlü Hindistanlı oyuncu ve yönetmen Aamir Khan, atv'nin fenomen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?'e katıldı. Khan, kazanacağı ödülü Türkiye'deki hayır kurumlarına bağışlayacağını söyledi.



Ailesi burada olmadığı için ünlü isme Türkiye'den 3 hayranı eşlik etti. Yarışmanın ünlü Murat Yıldırım, "Aamir buaraya arabasını yenilemek için gelmiş." diyerek espri yaptı. Espriyi gülerek karşılayan Khan, yarışmadan elde ettiği geliri Türkiye'deki hayır kurumlarına bağışlayacağını söyledi.



Murat Yıldırım'ın Aamir Khan'a Türkiye'deki izlenimlerinin ne olduğunu sordu. Khan, Yıldırım'a şu cevabı verdi: Türkiye'de güzel zaman geçirdim. Herkes sıcak kanlı ve sevgi doluydu. Gösterdikleri sevgiden çok etkilendim. Aslında neyle karşılanacağımı bilmiyordum.



Khan'a yarışmada dublaj yapıldı, ünlü ismi seslendiren isim ise ses sanatçısı Rıza Karaağaçlı oldu. Khan'a yarışmada, ''Awaar Hoon'' adlı şarkının Türkçe versiyonunu söyleyen şarkıcının ismi soruldu. Khan, soruya İzzet Altınmeşe diyerek soruyu doğru yanıtladı.



Aamir Khan, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin