AA Rusça haber yayınında yeni döneme giriyor!

Anadolu Ajansı, Rusça Haber Servisi'nde abonelik sistemini başlattı

Google Haberlere Abone ol
AA Rusça haber yayınında yeni döneme giriyor!

Anadolu Ajansı, 100. yıl vizyonu çerçevesinde 11 dilde yayın yaparak uluslararası 5 haber ajansı arasında yer alma hedefiyle Türkçe'nin yanında sırasıyla İngilizce, Arapça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça) veRusça yayına başlamıştı. AA, 1 Eylül'de Kürtçe yayına geçerek, yayın dili sayısını 6'ya çıkaracak.



Yayın yaptığı dil sayısını artırmanın yanı sıra farklı ülkelerde daha fazla aboneye ulaşmayı hedefleyen AA, bu kapsamda Rusça haber yayınında yeni bir döneme giriyor.



Dünyanın en etkin 5 haber ajansından biri olma hedefiyle yola çıkan Anadolu Ajansı, Rusça için abonelik sürecini başlattı. AA, böylece bölge medyasının önemli bir içerik sağlayıcısı konumunu güçlendirdi.



Bir süredir Rusça web sitesi üzerinden kısıtlı deneme yayını şeklinde verilen Rusça haber, fotoğraf ve videolar artık AA'nın kullandığı, gelişmiş bir yazılım olan Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden hızlı şekilde abonelere ulaştırılacak. 



HAS sistemi, AA'nın haber, fotoğraf ve video içeriklerinin abonelere entegre şekilde sunulmasına imkan sağlıyor. Günde yaklaşık 50 Rusça haber içeriğinin yayınlandığı servise erişebilmek için AA Rusça Haber Servisi'ne abone olmak gerekiyor.



Abonelik sürecinde AA'nın "http://www.aa.com.tr/ru/aa-services/211350" adresinde yer alan formun doldurulması gerekiyor. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin