AA Genel Müdürü'nden Murat Sancak için açıklama

Şenol Kazancı 'Murat Sancak' için geçmiş olsun açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
AA Genel Müdürü'nden Murat Sancak için açıklama

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

 

Murat Sancak’ın içinde bulunduğu araca bu sabah Hadımköy'de silahla ateş açılmasına yönelik açıklamasında Kazancı, “Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a düzenlenen menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm basın mensuplarına yönelik bir yıldırma girişimidir ama hedefine ulaşamayacaktır.” dedi.

 

Saldırının, Star Medya grubuna bağlı 24 televizyonu ve Star gazetesine yönelik saldırının  üzerinden bir ay geçmeden yapıldığını hatırlatan Kazancı, “Türkiye’nin içinde bulunduğu hassas dönemde basın özgürlüğüne karşı yapılan bu alçakça saldırıyı lanetliyor, Anadolu Ajansı ailesi adına Murat Sancak’a ve Star Medya grubuna geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

 

Şenol Kazancı açıklamasında, olayın faillerinin bir an önce bulunacağına inandığını belirtti.

                           

Alınan bilgiye göre, Sancak'ın bulunduğu araca Hadımköy'de seyir halindeyken silahlı saldırı düzenlenmiş, aracına kurşun isabet eden Sancak saldırıyı yara almadan atlatmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin