AA en iyi fotoğraf ve videoyu seçti

Anadolu Ajansı'nın internet sitesi üzerinden yaptığı haziran ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
AA en iyi fotoğraf ve videoyu seçti

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber ve yaşam kategorilerinde 5'er fotoğraf arasından ''Ayın Fotoğrafı'' ile 5 video arasından da ''Ayın Videosu'' seçildi.



Ayın Fotoğrafları oylamasında haber kategorisi birincisi, Burak Akbulut'un, İstiklal Caddesi'nden Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale edildiği sırada tazyikli suya karşı duran kadının objektife yansıdığı ''Siyahlı Kadın'' adlı fotoğraf oldu.



Yaşam kategorisinde ise Kadriye Aydın'ın, Doğu Karadeniz'de keşfedilmeyi bekleyen turizm cenneti, doğa harikası gölüyle Gölyanı Yaylasına dair ''Yayla Evinde Yaşam'' adlı fotoğraf birinci seçildi.



Ayın Videosu ise Mustafa Güngör'ün Afyonkarahisar'da Temmuz ayında bile zirvesinde kar bulunan dağa köylülerin katırlarla gerçekleştirdiği yolculuk ve ardından taşıdıkları karları şerbete katarak serinlemelerinin işlendiği ''Temmuz’da bile kar yemek'' adıyla yayınlanan görüntü oldu. (AA)



İşte ayın en iyileri seçilen fotoğraflar ve video
















Sıradaki Haber İçin Sürükleyin