AA, 2013 yılına imza atan fotoğraflarını yayınlıyor

Anadolu Ajansı, 2013 yılına imza atan fotoğrafları seçki olarak yayınlamaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
AA, 2013 yılına imza atan fotoğraflarını yayınlıyor

Anadolu Ajansı (AA), 2013 yılına imza atan fotoğrafları seçki olarak yayınlamaya başladı.



Yaşam ve haber kategorilerindeki iki seçki, AA editörleri tarafından 2013 yılını özetler nitelikteki birbirinden özel karelerden oluşuyor.



Haber kategorisinden abonelere servis edilen 78 kare içinde Türkiye, Mısır, Suriye, Libya, Filipinler, Tayland, ABD gibi çok farklı ülkelerden 2013 dünya gündemine damga vurmuş, uluslararası medyada çokça yer almış güçlü haber fotoğrafları bulunuyor.



Fotoğraflar AA’nın HAS sistemi üzerinden  Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak yayınlandı.



AA önümüzdeki hafta da 75 kareden oluşan yaşam fotoğrafları seçkisini yayınlanacak.



Uluslararası alandaki etkinliğini günden güne artıran AA, sıcak gelişmelerin yaşandığı bölgelere gönderdiği ekiplerle, anlık gelişmeleri yerinde izliyor.  100. yıl hedefleri çerçevesinde çalışmalarını hızlandıran ve dünyanın dört bir yanına gönderdiği ekiplerle anlık gelişmeleri sıcağı sıcağına yerinde izleyen Anadolu Ajansı,  haberin merkezinde çekilen fotoğraflarıyla fark yaratıyor.



Son dönemdeki atılımları yerli ve yabancı basın tarafından dikkatle izlenen AA, dünyadaki en büyük haber ve görüntü dağıtım ağlarından olan "AFP Image Forum" ve "Getty Images" ile yaptığı işbirliği sayesinde , "Anadolu Agency" imzasını öncü bir marka olarak dünya basınının belleğine yerleştirmeye başladı.



AA



Fotoğrafları görmek için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin