a Para'dan flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Haber Global ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran deneyimli isim, a Para kanalına transfer oldu. Dış Haberler Şefi olan isim, aynı zamanda program hazırlayıp sunacak.

Google Haberlere Abone ol
a Para'dan flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Turkuvaz Medya Grubu’nun ekonomi kanalı a Para, flaş bir transfere imza attı.

Haber Global’de hafta sonu ana haberi sunan ve Bi Tık Dünya programını hazırlayan Bora Balar, a Para’da Dış Haberler Şefi olarak çalışmaya başladı. Balar, aynı zamanda program hazırlayıp sunacak.

a Para'dan flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Bora Balar kimdir?

Gazeteciliğe 1995 yılında Star Haber Merkezi’nde başladı. Ardından 32. Gün Haber Programı’nda ve Aktüel Dergisi’nde muhabirlik yaptı.

1999-2000 yılları arasında Sabah Grubu’nun İnternet yayınlarını bünyesinde toplayan Turkport Elektronik Yayıncılık’ta "Yayın Koordinatörü" olarak görev aldı. Ardından da Doğan Online’da İçerik Müdürü oldu. 2001- 2006 döneminde CNN TÜRK’te “Prodüktör”, “Sunucu” ve “Seslendirme Sanatçısı” olarak çalıştı. Teknolojik, Dijital Oyuncaklar, Net, Üçüncü Kuşak, Eğitim ve Kariyer gibi programları hazırladı, sundu.

Bu dönemde pekçok belgesele de imza atan Balar, CNN TÜRK’ün “kimlik sesi’‘ydi. 2006 - 2009 arasında Kanal D Haber Merkezi’nde Dış Haber Editörü ve Haber Spikeri olarak çalıştı. Kanal D Haber’in sesiydi.

Gün Arası Haber Bülteni ile Euro D Haberleri’ni sundu. 2009 - Ekim 2011 arasında Habertürk Haber Merkezi’nde Editör – Haber Spikeri olarak çalıştı. 2013-2015 arasında TRT TÜRK için Haber Ajandası isimli haftalık haber / diplomasi programını hazırladı, sundu. Balar son olarak Haber Global’de haber spikeri / program sunucusu olarak görev aldı. "Bi' Tık Dünya" isimli haftalık teknoloji programını hazırlayıp sundu. Balar, İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin