A Milli Takım'da gözden düştü, kendisini yeniden kanıtlamak için Fenerbahçe'ye evet dedi

Devre arası transfer döneminde kadrosuna stoper eklemeyi düşünen Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen milli isim Çağlar Söyüncü'yü listesine ekledi. Hem Atletico Madrid hem de milli takımda forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar Söyüncü'nün yeni bir başlangıç yapmak adına Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım'da gözden düştü, kendisini yeniden kanıtlamak için Fenerbahçe'ye evet dedi

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun sakatlıklarının ardından Trabzonspor, Ludogorets ve Adana Demirspor maçlarında puanlar kaybeden Fenerbahçe devre arası transfer döneminde Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Çağlar Söyüncü ile kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Rodrigo Becao'dan uzun süre faydalanamayacak olan Fenerbahçe, Atletico Madrid'de forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü için devre arası transfer döneminde devreye girecek. Milli takımda da formasını kaptıran Çağlar Söyüncü'nün kariyerinin yeniden yükselişe geçmesi adına Fenerbahçe'nin yapacağı teklife olumlu cevap verebileceği iddia edildi.

Yaz döneminde bonservisini eline alarak Leicester City'den ayrılıp Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanya'da henüz umduğunu bulamadı ve beş maçta yalnızca 74 dakika forma giyebildi. 2021 yılında piyasa değeri 45 milyon Euro'ya kadar çıkan Çağlar Söyüncü'nün güncel değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin