A Milli Takım için ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. Stefan Kuntz gidiyor yerine Sergen Yalçın geliyor, tarihi bile belli oldu!

Valerien Ismael ile yolların ayrılması sonrası Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ismi de gündeme gelmişti. Siyah-Beyazlı ekip Şenol Güneş ile anlaşma sağlarken halen boşta olan Sergen Yalçın için bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım için ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. Stefan Kuntz gidiyor yerine Sergen Yalçın geliyor, tarihi bile belli oldu!

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'le yolların ayrılmasının ardından ismi yönetimde yeniden gündeme gelen Sergen Yalçın ile ilgili ortaya atılan son iddia şaşırttı. Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'i getirmesiyle birlikte, Sergen Yalçın iddiaları da boşa çıkarken tecrübeli teknik adam takımsız kalmaya devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk olan Sergen Yalçın, ''Ayrıldıktan sonra 4-5 tane teklif geldi bana. La Liga'dan falan değil, Katar falan oradan 1-2 teklif geldi. Türkiye'den de 1-2 teklif geldi. 3 büyük takımdan teklif gelmedi. Ayrıldıktan sonra 7-8 ay anca kendimi toparladım. Milli Takım 'dan herhangi bir teklif almadım. Hiçbir görüşme yapmadım'' ifadelerini kullanmıştı.

STEFAN KUNTZ İÇİN YOLUN SONU

Ajansspor'un haberine göre, Avrupa Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ile berabere kalan, Faroe Adaları'na 2-0 yenilen Türkiye A Milli Takımı'nda çanlar Stefan Kuntz için çalıyor. Başarısız sonuçlar ve oynanan futboldan rahatsız olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Dünya kupası arasında teknik direktör değişimine gideceği belirtiliyor. Teknik direktörlük koltuğu için en kuvvetli aday ise Sergen Yalçın. Federasyon yetkilileri deneyimli teknik adamı Kasım ayında göreve getirmeyi planlıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU KADRO SEÇİMİNE KARIŞIYOR İDDİASI!

İddiaya göre Inter'de forma giyen Çalhanoğlu, Kuntz'un kadro belirleme dahil aldığı bütün kararlara karışıyor. Bunun futbolcular arasında derin bir rahatsızlığa neden olduğu da belirtiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin