A Haber muhabirinden Koca'ya tuhaf soru

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün, ölümcül Coronavirüs salgını nedeniyle bir basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya A Haber muhabirinin sorusu damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
A Haber muhabirinden Koca'ya tuhaf soru

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün, Coronavirüs salgını nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında A Haber muhabirinin sorusu çok konuşuldu.

A Haber muhabirinin "Türkiye bütün dünyaya yardım ediyor. Artık alan değil veren ülke konumundayız. Bu noktada ne yazık ki bazı medya kuruluşları ve medya mensupları, ülkemizi ve sağlık hizmetlerimizi karalayan yayınlar yapıyorlar. Bunlar sizi ve sağlık çalışanlarını nasıl etkiliyor?" sorusuna Koca'nın yanıtı:

"Sağlık çalışanlarımızın özellikle bu mücadele de çok fedakar ve özverili çalıştığını biliyoruz. Onları korumak anlamında ekipman eksiğini asla bulundurmak istemiyoruz. Bunun için de hem kamu hem üniversiteler hatta özel sektöre de bu malzeme teminini sağlamak noktasında gayret içindeyiz. Ve emin olun dünyada eşine benzer şekilde çalışanlarına ekipmanı bu şekilde yoğun veren başka bir ülke olmadığını da bilelim yani sadece bir ülke söyleyeyim. ABD'de ve İngiltere'de yoğun hekimdeki hekimlere bile malzeme vermekte zorlanıyorlar" şeklinde oldu.

İşte o anlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin