A Haber genel yayın yönetmenliğini bırakan Cengiz Er, hangi göreve getirildi? Peki Mahmut İşpirli'nin yeni görevi ne? Medyatava açıklıyor!

Turkuvaz Medya Grubu’nda yapılan görev değişikliklerini Medyatava açıklıyor!

Google Haberlere Abone ol
A Haber genel yayın yönetmenliğini bırakan Cengiz Er, hangi göreve getirildi? Peki Mahmut İşpirli'nin yeni görevi ne? Medyatava açıklıyor!

Turkuvaz Medya Grubu'nda görev değişiklikleri yapıldı. A Haber genel yayın yönetmenliği görevinden ayrılan Cengiz Er'in ve Tematik Kanallar Grup Başkanı olarak görev yapan Mahmut İpşirli'nin yeni görevleri şu atama mektubuyla duyuruldu:



"Grubumuzun Görsel Medya Tematik Kanallar yapılanması çerçevesinde Ağustos 2013 itibari ile;



03.11.2008 tarihinde Grubumuza katılan ve halen ‘’Tematik Kanallar Grup Başkanı“ olarak görev yapmakta olan Sn. Mahmut İpşirli’nin sorumluluk alanları “Minika Çocuk - Minika Go, Radyo Turkuvaz ve Atv Avrupa olarak belirlenmiştir.



12.01.2011 tarihinden itibaren A Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmakta olan Sn. Cengiz Er ise “Turkuvaz Grubu Görsel Medya Danışmanı” olarak atanmıştır.



Sn. İpşirli’ye ve Sn. Er’e önceki görevlerinde göstermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılarının devamını dileriz.



 İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı"



Medyatava, Cengiz Er'in ayrılığını böyle duyurmuştu:



Hangi genel yayın yönetmeni 'zorunlu izne' ayrıldı? O, genel yayın yönetmeniyle Medyatava konuştu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin