90'lı yılların televizyon fenomeni yoğun bakımda

90'lı yılların sivri dilli televizyon fenomeni Levent Oran’ın kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Levent Oran son dönemde özel tiyatrolarda rol alarak ve fal bakarak geçiniyordu.

Google Haberlere Abone ol
90'lı yılların televizyon fenomeni yoğun bakımda

Onur Akay, 90'lı yılların sivri dilli televizyon fenomeni Levent Oran’ın kalp krizi geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu duyurarak dua istedi. Akay, “2017 yılında kalp ameliyatı olan 90’lı yılların televizyon fenomenlerinden altmış yaşındaki Levent Oran, 2017 yılında kalp ameliyatı olmuş ve sağlığına kavuşmuştu. Levent, şimdi ise kalp krizi nedeni ile yoğun bakımda ve durumu çok çok ağır. Arkadaşımız için dualarınızı esirgemeyin.” ifadelerini kullandı.

Son dönemde özel tiyatrolarda rol alarak ve fal bakarak geçinen Levent Oran, 1960 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Gençlik yıllarında tiyatroya ilgi duyan Oran, geçimini bir süre bankacılıktan kazandı. İçindeki şöhret aşkı onu, bazı programlara para karşılığı seyirci toplayan kişilerle tanışmasına vesile oldu ve ve katıldığı programlarda yaptığı ses getirecek yorumlarla da kendisini ön plana çıkarmayı başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin