9 lira 65 kuruş için penisinden oldu! Seks için anlaşan kadın 9 lira 65 kuruş borcu olduğunu iddia ettiği müşterisini penisinden bıçakladı

Seks için anlaştığı kişinin kendisine 80 peni yani 9 lira 65 kuruş borcu olduğunu iddia eden kadın müşterisini penisinden bıçakladı. Monkey Bay'da gerçekleşen olay sonrası polis suç aletiyle birlikte kadını tutukladı, talihsiz adam ise hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
9 lira 65 kuruş için penisinden oldu! Seks için anlaşan kadın 9 lira 65 kuruş borcu olduğunu iddia ettiği müşterisini penisinden bıçakladı

Afrika ülkesi Malawi'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Malawi 24 haber sitesinde yer alan bilgilere göre bir kadın, para karşılığı seks yapmak için anlaştığı adamla tartışma yaşadı.

Mangochi ilçesine bağlı Monkey Bay'da gerçekleşen olayda Patricia Wyson isimli kadın, müşterisinin penisini bıçaklamakla suçlandı.

Daily Star'da yer alan habere göre Monkey Bay Polis Karakolu Sözcüsü Alice Sichali, 28 Nisan'da yaşanan olayda 29 yaşındaki zanlının adamla tanıştığını ve ikilinin para karşılığında seks yapmak için anlaştığını söyledi.

Çift müşterisinin evine gitti. Birlikte olduktan kısa bir süre sonra ikilinin arasında arbede çıktı. 29 yaşındaki kadın 80 peni (9 lira 65 kuruş) borçlu olduğunu iddia ettiği müşterisini penisinden ağır bir şekilde yaraladı.

Talihsiz adam hastaneye kaldırılırken, Patricia Wyson polis tarafından tutuklandı. Karakola götürülen Wyson kasten yaralama suçundan yargılanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin