9 Kere Leyla'nın teaser afişi yayınlandı!

‘Neredesin Firuze’, ‘Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?’, ‘7 Kocalı Hürmüz’ gibi kült filmlere imza atan Ezel Akay’ın yönetmenliğini yaptığı yeni filmi ‘9 Kere Leyla’nın teaser afişi yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
9 Kere Leyla'nın teaser afişi yayınlandı!

Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy gibi zengin bir oyuncu kadrosunu başrollerinde buluşturan 9 Kere Leyla şimdiden merakla bekleniyor.

Contact Film Works ve BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, Ezel Akay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, CGV Mars dağıtımıyla Mart ayında sinemaseverlerle buluşacak olan ‘9 Kere Leyla’ filmi için geri sayım devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımı paylaşılan ve Haluk Bilginer’in seslendirdiği Seksensekiz isimli şarkı ile de dikkatleri üstüne çeken filmin teaser afişi yayınlandı.

9 Kere Leyla'nın teaser afişi yayınlandı! - Resim : 2

Zengin iş insanı Adem’in (Haluk Bilginer) genç sevgilisi Nergis (Elçin Sangu) uğruna eşi Leyla (Demet Akbağ) ile olan evliliğini bitirmeye çalışmasının hikâyesinin masalsı, fantastik, gerçeküstü bir görsel komedi diliyle anlatıldığı filmde Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Emre Kıvılcım, Hakan Eke, İhsan Ceylan rol alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin