9 Kere Leyla filminden yeni teaser

Ezel Akay’ın merakla beklenen son filmi ‘9 Kere Leyla’dan yeni teaser yayınlandı. Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’u bir araya getiren film 20 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
9 Kere Leyla filminden yeni teaser

Contact Film Works ve BKM’nin ortak yapımcılığını üstlendiği, Ezel Akay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, 20 Mart’ta CGV Mars dağıtımıyla sinemaseverlerle buluşacak olan ‘9 Kere Leyla’ filmi için geri sayım devam ediyor. Oyuncu kadrosuyla heyecan yaratan filmin yeni teaser’ı yayınladı. Elçin Sangu’nun evlilik terapisti Nergis’i canlandırdığı filmde Haluk Bilginer’in hayat verdiği Adem karakterini hipnoz yöntemiyle terapiye aldığı eğlenceli sahneler büyük ilgi topladı.

Zengin iş insanı Adem’in genç sevgilisi Nergis uğruna eşi Leyla (Demet Akbağ) ile olan evliliğini bitirmeye çalışmasının hikâyesinin masalsı, fantastik bir görsel komedi diliyle anlatıldığı filmde Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Emre Kıvılcım, Hakan Eke, İhsan Ceylan rol alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin