85 yaşındaki kadını 100 bin TL dolandırdılar. Acılı kadın o anları anlattı

Bursa'da iki şüpheli 85 yaşındaki kadını 100 bin TL dolandırdı. İşte ayrıntılar. 

Google Haberlere Abone ol
85 yaşındaki kadını 100 bin TL dolandırdılar. Acılı kadın o anları anlattı

Olay Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. 85 yaşındaki Müşerref Kurt evinin kapısını açık tutunca iki kişi evin içine girdi.

Yaşlı kadını karşısında gören şüpheliler, dernekten müdürlerinin geldiğini ve yardım etmek için altınları saklamasını söyledi.

Şüphelilerin sözlerine inanan yaşlı kadın, torununun sünnet düğünü için biriktirdiği para ve ziynet eşyaları poşete koyup dolaba sakladı.

KAŞLA GÖZ ARASINDA ALTINLARI ÇALDI

Şüphelilerden biri dolaba yönelip kaşla göz arasında para dolu poşeti aldı. Diğer şüpheli ise yaşlı kadına, müdürlerinin gelip alacağını söyledi.

Beklemesine rağmen kimsenin gelmediğini fark eden yaşlı kadın dolandırıldığını anlayarak gelini ve oğluyla birlikte karakola gitti.

Torunun sünnet düğünü için biriktirdiği parasını kaybeden Kurt, “Kapı açık kaldığı için iki kişi içeri girdi. Beni görünce "dernekten geldiğini" söylediler. "Yardım edeceğiz" dediler. Benle bir süre konuştular. Bana altınlarımı "dernek müdürü görmesin, yardım etmez" dediler. Altınlarımı, paralarımı poşete koyup dolaba koymamı söyledi. Hatta dolaba bile kendi koydu. "Biz müdürleri alıp geleceğiz" diye çıkıp gittiler. Bir süre bekledim gelen giden olmadı. Dolaba baktım poşeti almışlar. Torunuma sünnet düğünü yapacaktım. Bütün birikimimi aldılar. Tek isteğim polislerin hırsızı bulması” dedi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin