8.5 milyonluk Maserati'den indi, avukatı darp etti. İfadesinde işçiyim diyen zanlı meğerse polis memuru çıktı: 2017'den beri narkotik ve kaçakçılık şubelerinde çalışan polis nasıl zengin oldu?

Ailesiyle Manisa'dan İstanbul'a giden avukat Fatih Uzun trafikte tehlikeli hareketler yapan iki araçtan kaçmak isterken o araçlardan biri peşine takıldı. Değeri 8.5 milyon lira olan Maserati marka araçtan inen bir kişi trafikte taciz ettiği avukatı darp etti, bacağını iki yerinden kırdı. Avukat şikayetçi oldu, H.T.Ü. isimli saldırgan ifadesinde işçi olduğu söyledi. Ama gerçek bambaşka çıktı. İşçi olduğunu söyleyen ve 8.5 milyon liralık arabaya binen H.T.Ü.'nün polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
8.5 milyonluk Maserati'den indi, avukatı darp etti. İfadesinde işçiyim diyen zanlı meğerse polis memuru çıktı: 2017'den beri narkotik ve kaçakçılık şubelerinde çalışan polis nasıl zengin oldu?

Geçtiğimiz aylarda trafikte yaşanan ve darpla sonuçlanan bir tartışma çok ilginç bir olayı ortaya çıkardı.

22 Nisan tarihinde ailesi ile birlikte Manisa'dan İstanbul'a otomobili ile dönen Avukat Fatih Uzun, iki aracın trafikte yaşadığı sürtüşmeden kaçmak isterken o otomobillerden biri peşine takıldı. 

'İŞÇİYİM' DİYE İFADE VERDİ AMA

Bir süre Maserati marka araçla avukatı trafikte taciz eden zanlı daha sonra otomobilini önüne kırıp durdurduktan sonra Avukat Fatih Uzun'u darp etti. Bacağı iki yerinden kırılan talihsiz avukat geçirdiği ciddi ameliyattan sonra şikayette bulundu. İfadesi alınan sürücü beyanında işçi olduğunu söyledi ancak gerçek çok farklı çıktı.

8.5 milyon lira değerinde Maserati marka aracı kullanan saldırgan Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru H.T.Ü. olduğu, aracın da eşinin üzerine olduğu ortaya çıktı. Hakkında soruşturma başlatılan Ü., ifadesinin ardından serbest kaldı.

MEĞER DOSYASI KABARIKMIŞ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Ü. hakkında "hakaret ve kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama" suçundan 2 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası ve memuriyet gibi belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılması istemiyle iddianame düzenlendi. Polis memuru hakkında ayrıca idari soruşturma başlatılması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na da (CİMER) dilekçe verildi. Dilekçede, polis memuru olarak görev yapan H.T.Ü’nün kolluk görevlisi olmasına rağmen 8.5 milyon değerinde aracının bulunduğu, ayrıca lüks bir villada ikamet ettiği belirtildi.

Dilekçede, 2017'den beri Narkotik ve Kaçakçılık Şubelerinde çalıştığı belirtilen polis memurunun kısa sürede ultra lüks hayata ulaşmasının araştırılması istendi. H.T.Ü’nün, mesleğini "işçi" olarak beyan ettiği hatırlatılarak, hakkında 'göçmen kaçakçılığı' suçlamasıyla soruşturma yürütüldüğü aktarıldı. H.T.Ü’nün mal varlığının araştırılması ve memurluktan çıkartılması istendi.

'TEDAVİM 20 HAFTA SÜRECEK'

Avukat Fatih Uzun, olay nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirdiğini ve 10 gün hastanede kaldığını belirterek tedavisinin 20 hafta süreceğini söyledi. Uzun, olay sırasında araçta olan 5 ve 9 yaşında kızlarının, babalarının sakat kalmasından korktuğunu ifade etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin