7 yıldır kayıp olan Emrah'ı akrabaları öldürüp ahır bahçesine gömmüş

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 2015 yılından itiabaren kayıp olarak aranan Emrah Dinçer'i, Niğde'de oturan akrabaları tarafından öldürülerek bir ahırın bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili aynı aileden 5 kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
7 yıldır kayıp olan Emrah'ı akrabaları öldürüp ahır bahçesine gömmüş

Gemerek ilçesinde oturan Emrah Dinçer, 2015 yılında evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yapılan aramalarda Dinçer'in izine rastlanmadı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışma kapsamında 7 yıl önceki dosyayı yeniden açtı.

7 yıldır kayıp olan Emrah'ı akrabaları öldürüp ahır bahçesine gömmüş

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Ekiplerin yaptığı çalışmada Dinçer'in en son Niğde iline gittiği tespit edildi. Emrah Dinçer'in Niğde'de öldürülmüş olabileceği değerlendirilerek soruşturma genişletildi.

7 yıldır kayıp olan Emrah'ı akrabaları öldürüp ahır bahçesine gömmüş - Resim : 2

Şüphe üzerine Dinçer'in Niğde'de yaşayan akrabaları İ.Ö., O.Ö., H.Ö., A.Ö. ve H.Ö. hakkında Sivas, Niğde ve Gemerek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Niğde'de eş zamanlı yapılan operasyonlar sonucu 5 şüpheli adreslerinde gözaltına alındı. (DHA)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin