7 yaşındaki çocuğun bakımsızlıktan öldüğü iddia edilmişti. Detaylar gün yüzüne çıktı: Cani abla tutuklandı

İstanbul'un Fatih ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evde ölü bulunan 7 yaşındaki çocuğun bakımsızlıktan öldüğü iddia edilmiş annenin ise çocuğun öldüğünü bilmediği söylenmişti. Olayın detayları belli oldu. Ölen çocuğun ablası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
7 yaşındaki çocuğun bakımsızlıktan öldüğü iddia edilmişti. Detaylar gün yüzüne çıktı: Cani abla tutuklandı
İHA

Fatih Şehremini Mahallesi Büyük Saray Meydanı Caddesi’nde bir apartmanda yaşanan olay gündeme oturdu.

Apartman sakinlerinin kötü koku nedeniyle ihbar ettiği olayda 7 yaşındaki Özbekistan uyruklu Servet Nabıev'ın ölü bulundu.

Çocuğun bakımsızlıktan öldüğü iddia edilirken olayın detayları ortaya çıktı ve 19 yaşındaki abla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CANİ ABLA KARDEŞİNİ DARBETTİ

Detayların belli olduğu olayda 19 yaşındaki abla Mehribonu Nabıev ile Nabıev'ın kavga ettiği öğrenildi. Ablasından aldığı darbelerin ardından kusan ve halsizleşen küçük çocuk, dinlenmek için yatağa yattı. 

Anne Nilufar ve abla Mehribonu, bir süre hareketsiz halde yatan çocuğun sağlık durumundan endişelenip ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, minik çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

ANNE SERBEST BIRAKILDI, ABLA TUTUKLANDI

Cenaze adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, anne Nilufar ve abla Mehribonu ifadesi alınmak üzere polis merkezine sevk edildi. İşlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye gönderilen anne adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, olay akşamı kardeşini döven abla Mehribonu ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA GÖNDERİLDİLER

Ayrıca evde yaşayan yaşı küçük 2 çocuk da Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin