7 yaşındaki Adara'nın cesedi kömürlükte bulunmuştu: Meğer babası annesi acı çeksin diye öldürmüş! Kan donduran olay

Dün Batman'da kömürlükte cesedi bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna ait yeni detaylar ortaya çıktı. Korkun olayda cesedi otopsiye gönderilen kız çocuğunun vücudunda morluklar tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan baba suçunu itiraf etti. Kızını annesine acı çektirmek için boğduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
7 yaşındaki Adara'nın cesedi kömürlükte bulunmuştu: Meğer babası annesi acı çeksin diye öldürmüş! Kan donduran olay

Batman’da halasına ait kömürlükte cesedi bulunan 7 yaşındaki Adara A. ile ilgili soruşturma sürerken, şüpheli olarak gözaltına alınan babası Ö.F.A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili olarak bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 

Eşi M.A.’nın bir süre önce Ö.F.A.’ya boşanma davası açtığı ve yaşadıkları İstanbul’dan babasının Batman’daki evine geldiği öğrenildi.

Bunun üzerine şüpheli Ö.F. A.’nın da yaklaşık 2 hafta önce İstanbul’dan Batman’a geldiği ve ablasının evinde kaldığı belirlendi. 2 gün önce de Ö.F.A.’nın kızını bir süre kendisinde kalması için yanına alarak vakit geçirdiği ve ablasının gelip gelmeyeceğini sormak için araması üzerine de bir arkadaşında kalacağını söylediği kaydedildi.

VÜCUDUNDA MORARMALAR TESPIT EDILDI 

Bugün de ablasının kömür almak için kömürlüğe gittiği, odun ve kömür çuvallarının arasında gizlenmiş şekilde yeğenin cesediyle karşılaştığı anlaşıldı. Adara’nın cansız bedeni üzerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede herhangi bir kesici delici alet ya da kurşun yarasının olmadığı, vücudunda morarmalar olduğu belirtildi.

29 OCAK’TA İSTANBUL İÇİN REZERVASYON YAPMIŞ

Ö.F.A.'nın 29 Ocak tarihinde şehirlerarası bir yolcu otobüsü firmasına, 30 Ocak Pazartesi günü saat 12.00’de İstanbul’a hareket edecek olan otobüs için rezervasyon yaptırdığı da ortaya çıktı. Ö.F.A.'nın Diyarbakır'da otobüste yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. 

 EŞİNİN AKRABALARIYLA KAVGA ETMİŞ

Eşi M.A.'nın yaklaşık 4 ay önce akrabası da olan Ömer Faruk Arslan'a boşanma davası açtığı ve Batman'a ailesinin yanına geldiği belirlendi. Kente gelen Ömer Faruk Arslan'ın, eşinin yakınlarıyla kavga ettiği tespit edildi. Bu olayın ardından İstanbul'a giden Ömer Faruk Arslan’ın yaklaşık 2 hafta önce tekrar Batman'a gelip, ablasının yanında kalmaya başladığı, kızını görmek istediğini ve yakınlarından aracı olmalarını istediği saptandı. Akrabaları aracılığıyla Adara’nın, pazar günü babasına teslim edildiği belirlendi.

ANNESINE ACI ÇEKTIRMEK IÇIN KIZINI BOĞMUŞ

Emniyetteki sorgusunda Ömer Faruk Arslan, pazar günü kızıyla gezdikten sonra saat 23.00 sıralarında ablasının evinin yanındaki kömürlüğe götürdüğünü, burada boşanma aşamasındaki eşi M.A.'ya acı çektirmek için kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Arslan'ın yüzündeki çiziklerin de Adara'nın kendisine direnirken oluştuğu saptandı.

Ömer Faruk Arslan'ın 29 Ocak günü otobüs firmasını arayıp, bir gün sonra saat 12.00'de İstanbul'a gidecek otobüs için rezervasyon yaptırdığı ortaya çıktı. Arslan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin