7. Koğuştaki Mucize filminin ustalar koğuşu

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken 7. Koğuştaki Mucize, 11 Ekim’de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
7. Koğuştaki Mucize filminin ustalar koğuşu

Dram ve umut yüklü bir baba kız hikayesini konu alan '7. Koğuştaki Mucize' filmi, usta ve genç isimlerden oluşan koğuş ekibiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.



7. Koğuştaki Mucize filminin ustalar koğuşu



Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğindeki '7. Koğuştaki Mucize' filmi geçtiğimiz günlerde çekimlerini tamamladı. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı, 11 Ekim’de vizyona girecek olan filmde başarılı oyuncuların koğuş sahneleri uzun yıllar çok konuşulacak.



7. Koğuştaki Mucize filminin ustalar koğuşu - Resim : 2



İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Ferit Kaya, Doğukan Polat ve Serhan Onat’ın farklı suçlardan yatan mahkumları canlandırdığı filmde koğuş sahneleri için özel plato kuruldu. Bu usta ve genç isimlerin birlikte rol aldığı koğuş sahneleri seyirciyi yer yer güldürürken, zaman zaman da gözyaşlarına boğacak.



7. Koğuştaki Mucize filminin ustalar koğuşu - Resim : 3



Yayınlanan ilk tanıtımıyla şimdiden izleyenlerin kalbine dokunan film, etkileyici senaryosuyla kızına çok bağlı masum bir babanın adalet arayışını 11 Ekim’de beyazperdeye taşıyacak. Baba ile kızının bu umut dolu, mucizevi hikayesi izleyenlerin hayatlarında derin bir etki bırakacak.



7. Koğuştaki Mucize filminin ustalar koğuşu - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin