66 ünlü isim, ‘kadına yönelik şiddete’ dur dedi

Kadına yönelik şiddeti önlemek, için bir araya gelen 66 ünlü kadın “Her Ses Bir Nefes 3” için objektif karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
66 ünlü isim, ‘kadına yönelik şiddete’ dur dedi

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için bir araya gelen ünlü isimler bu kez, “şiddet” kelimesi karşısında ağladılar, haykırdılar, çığlık attılar, şiddet duygusunu objektife yansıttılar ve tepkilerini gösterdiler.



Proje, bu yıl da Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Polisan Boya ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Her Ses Bir Nefes 3” projesinde kadına yönelik şiddete hayır demek ve toplumsal birlik oluşturmak için 66 ünlü kadın bir araya geldi.



‘Her Ses Bir Nefes3’ün, proje tasarımını ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Dere üstlendi. İlk sergi, 25 KasımKadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü’nden bir hafta önceCity’s Nişantaşı’nda açılacak, 21 Kasım-06 Aralık günleri alışveriş merkezinin ziyaretçileriyle buluşacak. Projede Bennu Yıldırımlar, Derya Alabora, Fulya Zenginer, Işıl Reçber, İvana Sert, Nazlı Tolga ve Özge Borak gibi isimler de gönüllü olarak yer aldı.







Her Ses Bir Nefes 3 | izlesene.com





Sıradaki Haber İçin Sürükleyin