64 saat kaldığı enkaz altında duvara “Umudunuzu kaybetmeyin” yazan Doğan'ın sözlerini Ece Üner tv100 ekranına taşıdı: Mesajını aldık, ya hep beraber ya hiçbirimiz!

64 saat boyunca kaldığı enkazın altında duvara yazdığı “Umudunuzu kaybetmeyin” kelimeleriyle Türkiye’ye umut olan Doğan Akkök'ün sözlerini Ece Üner tv100 Deprem Özel yayınında ekrana taşıdı. Üner, "Mesajını aldık Doğan. Ya hep beraber ya hiçbirimiz” diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
64 saat kaldığı enkaz altında duvara “Umudunuzu kaybetmeyin” yazan Doğan'ın sözlerini Ece Üner tv100 ekranına taşıdı: Mesajını aldık, ya hep beraber ya hiçbirimiz!

Ece Üner, tv100 Deprem Özel Yayını’nda enkaz altında duvara yazdığı “Umudunuzu kaybetmeyin” kelimeleriyle Türkiye’ye umut olan Doğan Akkök isimli gencin sözlerini ekrana getirdi. Üner, “Bu mesaj aslında hepimize. Mesajını aldık Doğan. Ya hep beraber ya hiçbirimiz” ifadelerini kullandı.

"MESAJINI ALDIK DOĞAN"

Üner, "Umudunuzu kaybetmeyin. Bunu bu çatlak duvara, 3 gün boyunca kapkaranlık enkazda hayatta kalma savaşı veren Doğan yazdı. Bakın hemen burada. Umudunuzu kaybetmeyin. Doğan bunu yazdı, akıllı ve güçlü bir delikanlı o. Işığı görmeden geçirdiği 64 saatte duvara kendine güç vermek için bunu yazdı. Bakın altına da adının baş harflerini yazdı. D.A. Bu yazıyı kendine güç vermek için yazdı ama mesaj verdiği bizdik. Mesajını aldık Doğan"  dedi. 

"YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ" 

Üner, sözlerine şöyle devam etti: "İyi ki varsın Doğan. İyi ki kurtuldun. Çünkü sen bizim geleceğimizsin ve senin gibiler sayesinde o duvarlara umut yazacağız. Umudu yaşatacağız ki o duvarlar üzerimize çökse de altından umudu yaşatarak kalkalabilelim. Türk milleti doktoruyla, askeriyle, gencisiyle, yaşlısıyla birlik içinde. Bizim seferberliğimiz gönül seferberliği, çünkü bunu artık çok net görüyoruz. Ya hep beraber, ya hiçbirimiz." 

Etiketler ece üner deprem tv100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin