6 yeni film vizyona giriyor!

Bu hafta Altın Küre ödüllü Muhteşem Güzellik, Oscar adayı Para Avcısı ve diğer 4 film vizyonda.

Google Haberlere Abone ol
6 yeni film vizyona giriyor!

Bu hafta biri yerli altı film vizyona girdi.



'MUHTEŞEM GÜZELLİK'



Avrupa Film Ödülleri'nde "En İyi Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Kurgu" ödüllerini kazanan "Muhteşem Güzellik", izleyiciyle buluşacak.



"Il Divo" ve "Olmak İstediğim Yer" filmlerinin yönetmeni Paolo Sorrentino'nun yönettiği filmde, Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli ve Isabella Ferrari rol aldı.  İtalyan halkının insani koşullarını, "en bilinen ve ülkeyi en iyi ifade eden şehir" olan Roma'da yakalayıp yansıtmayı amaçlayan film, AltınKüre'de, "En İyi Yabancı Film" ödülünü de almıştı.



'PARA AVCISI'   



Oscar ödüllü Martin Scorsese'in yönettiği "Para Avcısı"nda, Amerikan borsasında komisyoncu olan Jordan Belfort'un biyografisinden yapılan uyarlama beyazperdeye taşınıyor.



Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler ve Jean Dujardin'in rol aldığı filmin konusu, şöyle: Jordan Belfort, 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Wall Street borsasında herşeyi yapmaya hazır bir yönetici olarak kısa zamanda para makinesine dönüşen Belfort, bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken, hepsini aynı hızda harcayabilir. Belfort, profesyonel hayatının yanı sıra, fantezilerle dolukirli bir oyunun içindedir.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin