6 ödüllü film vizyonda

Yurtiçi ve yurtdışı festivallerde 6 ödül kazanan film seyirciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
6 ödüllü film vizyonda

Başrolerinde Sanem Öce, Şenay Aydın ve Ozan Bilen'in rol aldığı "Şimdiki Zaman" filmi vizyona girdi.



İstanbul ve Ankara film festivallerinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerini, Altın Koza'da hem Yılmaz Güney ödülünü hem de SİYAD ödülünü alan son olarak ise  San Francisco film festivalinde "Yeni Yönetmen Ödülü"nü kazanan filmin konusu şu şekide:



Mina işsiz genç bir kadındır. Hayal kırıklıklarından ve toplumun kendisine dayattıklarından bunalmış, hayata sıfırdan başlamak için Amerika'ya kaçmak istiyor ama ne parası var ne de vize için gerekli dökümanları. Bunu temin etmek için küçük bir yalan söylüyor ve tecrübeliyim diyerek bir fal kafede çalışmaya başlıyor. Ancak falda alışılagelmiş para, sevgili vaatlerini söylemektense kendi dertlerini ve umutlarını paylaşıyor. Fal kadınlar arasında bir tür terapiye dönüşüyor. Bir yandan da diğer falcı Fazi'nin enerjik karakteri onu etkiliyor; aralarında bir arkadaşlık bağı kurulmaya başlıyor. Acaba Mina tekrar hayata bağlanacak mı? Gitmekten vazgeçecek mi



Film, İstanbul'da Altunizade Capitol, Ortaköy Feriye, Beyoğlu Cinemajestic, Kozyatağı Kozzy, Levent Metrocity ve Nişantaşı Citys sinemalarında; Ankara'da ise Kızılırmak sinemasında gösteriliyor.



İşte Şimdiki Zaman'ın fragmanı





tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin