6 aydır birlikte olduğu erkek kadın çıktı. Christine Abadir internette tanıştı, gece kulübüne gittiğinde hayatının şokunu yaşadı

İnternetten tanıştı ve hayatının şokunu yaşadı. 22 yaşındaki genç kız, internetten tanıştı aşık oldu. Ancak sevgilisi kadın çıktı ve takipçilerine çok önemli bir mesaj verip, neler yaşadıklarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
6 aydır birlikte olduğu erkek kadın çıktı. Christine Abadir internette tanıştı, gece kulübüne gittiğinde hayatının şokunu yaşadı

Avustralyalı Christine Abadir internette tanıştığı Jay adlı ‘erkekle’ aylardır romantik bir ilişkisi olduğunu zannediyordu. Ancak Jay ile yüz yüze tanışmak için Sidney’den Yeni Zelanda’ya uçtuğunda, şoke eden gerçekle karşılaşacaktı.

Posta gazetesindeki habere göre Avustralya’da yaşayan 22 yaşındaki Christine Abadir, internetten tanıştığı Jay adlı ‘erkek’ tarafından nasıl kandırıldığını anlattı. Jay ile yüz yüze görüşmek için Sidney’den Yeni Zelanda’ya uçan Christine, onunla gece külünde buluşacaktı.

Christine, başına gelenleri şöyle anlatıyor:

Arkadaşlarım bana en başından beri ‘Oraya gelmeyecek’ dediler. Hayal görüyordum, aklımda bir sürü ihanet duygusu dönüyordu. Arkadaşlarım beni hayal dünyamdan uyandırana kadar kandırıldığımı bilmiyordum. Kızgındım, üzgündüm ve kafam karışmıştı.

İnternet dolandırıcısı çıktı

Christine’in sıra dışı hikayesi, sözde ‘erkek arkadaşının’ gerçek kimliğini öğrendiğinde çok farklı bir hâl aldı. O aslında ciddi bir ilişki içinde hissetmesine neden olan ve sahte sosyal medya hesabı kuran bir internet dolandırıcısıydı.

Arkadaşlarım ve ben Jay’in verdiği telefon numarasını takip ettik ve numaranın bağlı olduğu kişinin adını bulabildik. Onun aslında bir kadın olduğunu öğrendik. Bir kadın tarafından avlandım.

Erkek arkadaşının aslında erkek kılığına giren bir kadın olduğunu öğrenen Christine, adeta şoke oldu.

1,9 milyondan fazla TikTok takipçisi olan içerik üreticisi Christine, Jay ile tanışmadan önce hayatının son derece normal olduğunu söyledi.

6 aydır birlikte olduğu erkek kadın çıktı. Christine Abadir internette tanıştı, gece kulübüne gittiğinde hayatının şokunu yaşadı

TikTok’ta canlı yayın yapmak ve takipçilerimle etkileşim kurmak temelde işimin bir parçası. Canlı videolarıma her zaman katılırdı, bu yüzden onu moderatör yaptım. Bu da takipçilerden gelen nefret yorumlarının engellenmesini sağlayan bir rol. Onu moderatör yaptıktan sonra Instagram'da arkadaşlarımla tanıştırdım. Oradan konuşmaya başladık. Yalan söylemeyeceğim, fotoğrafları beni çekti... Onu çekici buldum ve konuşmaya başladık. Benimle flört etti ve her gün buna devam etti.

 

Sahtekâr Jay, Christine’in güvenini kazanmak için aylar harcadı. Hatta Christine'in Almanya'da yaşayan gerçek arkadaşlarından biriyle sıkı dost oldu. Instagram üzerinden aylarca sohbet ettikten sonra Christine, ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıdıklarını şu sözlerle anlattı:

İlişkimizi resmileştirmeden önce yaklaşık üç ila dört ay boyunca mesajlaştık. Hayatımı güzelleştirdi. Söylemesi ironik ama içinde bulunduğum çoğu gerçek ilişkiden daha iyi gitti. O benim ideal tipimdi. Bana sürekli mesaj atarak ve beni kontrol ederek bir boşluğu doldurdu. Hayatımı daha iyi hale getirdi.

Duygusal ve zihinsel olarak tacizci oldu

Ancak Christine, kısa süre sonra ilişkisindeki tehlike çanlarını fark etmeye başladı.

Daha kontrolcü ve sahiplenici olmaya başladı” diyen Christine, durumu şöyle açıklıyor: "Gerçekten toksikti. Bazı erkek arkadaşlarımla takılmama izin vermedi çünkü benden hoşlandıklarını 'hissettiğini' ya da bazı kıyafetleri giyemeyeceğimi söyledi. Sosyal medyada bazı şeyler paylaşmama izin vermedi. Neredeyse duygusal ve zihinsel olarak tacizci oldu.

6 aydır birlikte olduğu erkek kadın çıktı. Christine Abadir internette tanıştı, gece kulübüne gittiğinde hayatının şokunu yaşadı - Resim : 3

Christine, görüntülü sohbet yoluyla onu aramaya çalıştığında, yüz yüze temastan kaçınmak için bir bahane buluyordu. Facetime’ı her açtığında bunlar hoşlanmadığını söylüyordu.

Yüzünü her görmek istediğimde bahane uyduruyordu. Bunu garip buldum çünkü vücudunun fotoğraflarını ve videolarını gönderiyordu ama yüzünü asla. Bana ses kaydı ve kıyafetlerinin videolarını gönderiyordu. Bir süre görüntülü konuşmadıktan sonra bunu normal buldum, belki mesajlaşmayı daha çok seviyordur diye düşündüm.

Christine, Yeni Zelanda'ya gittiğinde Jay ile bir gece kulübünde buluşmayı planladığını söyledi.

Başkasının fotoğraflarıymış

“Bana bu kulüpte olduğunu söyledi, ben de oraya gittim, dışarıda durdum ve ondan beni görmek için kulüpten çıkmasını istedim. Ama artık orada olmadığını ve kulüp değiştirdiğini söyledi” diyen Christine’in aslında böyle birinin var olmadığını fark ettiğinde dünyası başına yıkıldı. Keşfin ardından Christine, yaşadığı talihsiz olayı Tiktok’ta takipçileriyle paylaştı. Sahtekarın, evli ve çocuklu bir adamın fotoğraflarını çaldığı ortaya çıktı. Christine, Jay’in gerçek kimliğinin ortaya çıkmasının ardından kendisinden özür dilediğini belirtti.

Hikâyesini takipçileriyle paylaşan Christine, herkesi çevrimiçi flört konusunda uyarmak istiyor. Christine, sahtekâr Jay’in "kontrolcü ve sahiplenici" davranışını fark ettikten sonra ilişkiyi daha erken bitirmediği için pişman olduğunu söylüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin