5 dakikada dünyanın en kolay ve en lezzetli tatlısı: Tiramisu topları yeni gözdeniz olacak. Tiramisu topu nasıl yapılır?

Hem lezzetli hem de pratik tatlı tarifi arayışı içerisinde olanlar için enfes bir tarifle geldik. Sadece 5 dakika içerisinde tiramisu topları hazırlayarak keyifle tüketebilirsiniz. İşte lezzetiyle mest eden tiramisu topları...

Google Haberlere Abone ol
5 dakikada dünyanın en kolay ve en lezzetli tatlısı: Tiramisu topları yeni gözdeniz olacak. Tiramisu topu nasıl yapılır?

Malzemeler;

300 gr kedidili bisküvi
180 gr labne
100 ml espresso
2 yemek kaşığı toz şeker

İçi için;
Sürülebilir çikolata

Dışı İçin;
Kakao

Yapılışı;

İlk olarak yarım su bardağı kadar espressoya ihtiyacınız var. Espressoyu hazır ettikten sonra  300 gram kedidili bisküviyi rondodan geçirelim.

Bisküvileri uygun bir kabın içerisine alalım ve üzerine 2 yemek kaşığı toz şeker, daha önceden hazırladığımız kahve ve 180 gram labne peyniri ilave ederek güzelce tüm malzemeyi karıştıralım.

Malzemeleri homojen olana dek güzelce yoğuralım. Ardından hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım ve yuvarlayalım.

Hazırladığınız topların içerisine bir miktar çikolata sürüp tekrar yuvarlak forma getirebilirsiniz. Akabinde kakaoya buladıktan sonra servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin