'5 bin dolar vereyim tabutun önüne kamera takayım dedim, prensipte anlaştık, parada anlaşamadık'

Yılmaz Özdil, ekranlarda 'moda' olmuş isimleri bugünkü köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
'5 bin dolar vereyim tabutun önüne kamera takayım dedim, prensipte anlaştık, parada anlaşamadık'

Hürriyet köşe yazarı Yılmaz Özdil bugünkü köşe yazısında ekranlarda 'moda' olan isimleri ele aldı ve yazısının sonunda 'Çankaya'ya oturtulması gereken ismi okurla paylaştı. Özdil'in çok konuşulacak yazısı şu şekilde:





"Nazar etme ne olur küfret senin de olur



Efsane Gırgır’ın efsane tiplemesi vardı, Utanmaz Adam, şerefsizin önde gideniydi, adı Şeref’ti... Okumaya doyamazdık.



*



Bi ara Dallas modaydı, Ceyar, karaktersiz karakter, haysiyetsizliğin bini bi para... Anında salgın gibi yayıldı, memlekette nerdeyse bütün tabelalar değişti, Dallas kafe, Dallas kuaför, Dallas market peyda oldu, Dallas eczanesi bile vardı.



*



Mükremin Çıtır, Tirbuşon, baltaya sap olamamış işsiz güçsüz serseriler, hatta yumurta topuk maganda, izlenme rekoru kırdılar.



*



Sayın ahalimizden en çok esemes alan, gelin oldu, damadı uyuşturucu komasından ölü buldular, tabuta Türk bayrağı sardılar, kaynana Semra’yı şehit anası ilan ettiler, televizyonlarımız cenaze namazından 80 saat filan canlı yayın yaptı. Hiç unutmam, o sırada atv Haber’i yönetiyordum, beş bin dolar vereyim tabutun önüne kamera takayım dedim, prensipte anlaştık, parada anlaşamadık.



*



O kadar şarkı yarışması yapıldı, en çok kim sevildi? Cinayetten sabıkalı olan ve esrarla yakalanan Bayhan.



*



Polat Alemdar, bildiğin çete reisi; tetikçisi Memati’yle birlikte üniversitede konferans verdiler, salon inim inim inledi, Türkiye sizinle gurur duyuyor... Kurtlar Vadisi çocuklara kötü örnek oluyor diye ceza kesen RTÜK Başkanı Zahid Akman desen, çocuklara çok iyi örnek oldu, Keriz Feneri’nden tutuklandı.



*



Binbir Gece, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Öyle Bir Geçer Zaman ki, hatta Muhteşem Yüzyıl, herkesin birbirini düdüklediği, belden aşağı mevzuları en çok tartışılan dizi, en çok reyting alan dizidir. Fatmagül’e tecavüz et, ister Hülya Avşar olsun, ister Beren Saat, fark etmez, ekrana yapışacağımız garanti.



*



Recep İvedik.

Öküzün önde gideni.

Gişe rekortmeni.



*



Türlü yalanlarla her kıstırdığını yatağa atan, sonra araziye uyan değil miydi Issız Adam? Ağlamaktan gözlerimiz şişmedi mi bu zavallı çocuğun dramına?"



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin