4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları ilk bölüm için bir araya geldi

4N1K Yeni Başlangıçlar'ın sevilen oyuncuları, ilk bölümün ön izlemesi için geçtiğimiz akşam bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları ilk bölüm için bir araya geldi

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in, genel koordinatörlüğünü Ali Leskay’ın üstlendiği, Hamdi Can Teker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur’un kaleme aldığı, büyük merakla beklenen '4N1K Yeni Başlangıçlar' dizisinin sevilen oyuncuları, 1 Mart Cuma günü FOXplay’de yayınlanacak ilk bölümün ön izlemesi için geçtiğimiz akşam bir araya geldi.



"4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları ilk bölümü birlikte izlediler" Galerisine Göz At



Influencerlar da oyunculara eşlik etti!



W İstanbul’da gerçekleştirilen ön izleme etkinliğine, merakla takip edilen influencerlar da katıldı. Enes Batur, Atakan Özyurt, Berkcan Güven, Serkay Tütüncü, Bedirhan Soral, Chaby Han, Yenal Atlas, Büşra Yılmaz ve Gizem Kaya gibi birbirinden çok sevilen isimlerin sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü.



4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları ilk bölüm için bir araya geldi



FOX, Hepsiburada ve Fabrika Yapım ekiplerinin yer aldığı, Burak Yörük ile Furkan Çavuş’un DJ performansı sergilediği etkinlikte misafirler keyifli vakit geçirdi.



Ücretsiz izlenebilecek



1 Mart Cuma itibarıyla foxplay.com.tr ile 'FOX & FOXplay' mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Berke Bük ile Gökçen Gökçebağ gibi popüler oyuncuların paylaştığı dizinin ön izlemesi sonrası oyuncular Türkiye’nin ilk e-ticaret özellikli dizisinde yer almaktan da ayrı bir mutluluk duyduklarını belirttiler.



4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları ilk bölüm için bir araya geldi - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin