4N1K 2 filminin ilk teaser'ı yayınlandı!

Fabrika Yapım/Öner Arslanel ve FOX’un ortaklığında beyazperdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanan “4N1K 2” sinema filminin ilk teaser’ı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
4N1K 2 filminin ilk teaser'ı yayınlandı!

İzleyicilerin merakla bekledikleri, fenomen hikayenin ikinci filminde; Çılgın çetenin Yaprak ve Ali'si artık birliktedir ancak ilişkilerini diğerlerine söylemeye pek de cesaretleri yoktur. Kendisine yakışır bir şekilde çeteye kaynayan Barış ise, Ali için işleri daha da zorlaştırmaya kararlıdır. Ekibin aksi oğlanı Gökhan, rüyalarındaki kızla beraber olmak için bir bedel ödemek zorunda kalacak, kızlar karşısında tüm büyüsünü yitiren çapkın Sinan ise kafasındaki güzellik kavramını sorgulayacaktır. Normalde sorunların çıkış noktası olan uçarı Oğuz, bu kez bir yanlış anlamanın kurbanı olacak ve annesi Zeliş Sultan'a en büyük kabusunu yaşatacaktır. Tüm bu olan biten arasında Yaprak, kendisine gelen gizemli hediyelerin sırrını çözmeye çalışırken diğer yandan da zorlu bir aşk ve arkadaşlık sınavı vermek zorunda kalacaktır.



Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın, 4N1K kitabından uyarlanan ilk film geçen sene 12 Mayıs’ta vizyona girmiş ve gişede büyük başarı elde etmişti.



Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının paylaştığı “4N1K 2” filmi, 4 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşacak, ardından TV’de ilk kez FOX’ta yayınlanacak.




Etiketler 4n1k 2 fox film teaser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin