4G, 2015'in Başında Türkiye'de

Turkcell'in bu yıl 7. kez düzenlediği ve 2 gün serecek olan "Teknoloji Zirvesi" başladı.

Google Haberlere Abone ol
4G, 2015'in Başında Türkiye'de

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv zirvenin  açılışında bir konuşma yaparak akıllı cihazların yeni dünyada başrolde olduğunu anlatan, akıllı telefon sayısının dünyada gittikçe arttığını ifade etti. Ciliv, 4g'nin 2015'in başında Türkiye'ye geleceğini de belirtti.



Süreyya Ciliv, Türkiye'deki durumun da dünyadaki gelişmeye çok paralel olduğuna işaret ederek, "Akıllı telefon satışları 2011 yılından itibaren patlama yapmış şekilde. Tablet satışları da keza bilgisayarı yakalamış vaziyette. Şunu da belirtmek istiyorum, Turkcell'in çıkarttığı, Turkcell T50'de üçüncü çeyrekte ve Ekim ayında Türkiye'de en çok satılan model oldu. Uygun performansı ve fiyatıyla gerçekten büyük bir başarı kazandı. Bunun sebebi de içinde yazılımı, performansı diye düşünüyoruz" dedi.



Ciliv, "Kısaca artık her yer ofis. Mobilin müşterilere muazzam bir faydası var, her yerden bilgiye ulaşıyorsunuz, her yerden işini yapıyorsun, parklar senin ofisin. Bir faydası, tatilde de ofisin olabiliyor" diyerek, bu duruma kötü bakılmaması gerektiğini, önceden tatili yarıda keserek dönülmesi gerektiği ancak şimdi kumsalda veya deniz kenarında işin yapılabildiğini ifade etti.



 



Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin