4.Doz Koronavirüs aşısı için Prof. Dr. Bülent Ertuğrul'dan flaş uyarı: Acele etmesinler!

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Ertuğrul koronavirüs aşılarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aşı karşıtlarının ortaya attığı iddiaların asılsız olduğunu belirten Ertuğrul 4.doz aşılamayla ilgili de önemli noktaları açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
4.Doz Koronavirüs aşısı için Prof. Dr. Bülent Ertuğrul'dan flaş uyarı: Acele etmesinler!

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Ertuğrul devam eden aşı tartışmaları üzerine önemli açıklamalar yaptı. Aşı karşıtlarının ortaya attığı, kalp krizi riski, aşıların doğal bağışıklığı bozduğu gibi iddiaların asılsız olduğunu belirten Ertuğrul bu iddiaların insanların hayatına mal olduğunun altını çizdi.

Vakaların arttığı bugünlerde hatırlatma dozuyla ilgili de kararsızlık hakim. Konu hakkında açıklama yapan Ertuğrul 4.doz aşı için kronik rahatsızlığı bulunmayan ve risk grubunda olmayanların acele etmemesi gerektiğini vurguladı. İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin