'46 Yok Olan' dizisinde Ezo uyanıyor mu?

Star TV'de yayınlanan dizi Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak.

Google Haberlere Abone ol
'46 Yok Olan' dizisinde Ezo uyanıyor mu?

Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan’da heyecan 6. bölümüyle yeni günü ve yeni saatinde kaldığı yerden devam ediyor. 



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?



Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?



Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?



Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak?



Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?



Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.



46 Yok Olan yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 23.45'te Star TV'de ekrana gelecek.



"'46 Yok Olan' dizisinde Ezo uyanıyor mu? " Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin