40'ın yeni bölümüne Özgür Özel konuk oluyor

BluTV’nin sevilen programı ‘40’a bu hafta CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel konuk oluyor. Cansu Canan Özgen’in sunumuyla BluTV’de yayınlanan ‘40’ın yeni bölümünde Özgür Özel, güncel siyasete ve şahsına dair merak edilen soruları yanıtlayacak.

Google Haberlere Abone ol
40'ın yeni bölümüne Özgür Özel konuk oluyor

BluTV’nin Avrupa ve Orta Doğu’da da yayınlanan programı ‘40’ın bugün yayına giren bölümüne açıklamalarıyla Türk siyasetine yön veren Özgür Özel katılıyor. Başarılı sunucu ve gazeteci Cansu Canan Özgen’in sorularını cevaplayan Özel, tartışılan birçok konuda merak edilen sorulara yanıt verecek.

40'ın yeni bölümüne Özgür Özel konuk oluyor

Özgen’in sorduğu “Hiperaktif misiniz?”, “Melih Gökçek’in kendisiyle derdi ne?”, “Canan Kaftancıoğlu, CHP Grup Başkanı olarak daha mı faydalı olur?”, “Ekrem İmamoğlu kredisini tüketiyor mu?”, “CHP’nin önündeki en büyük engel Kılıçdaroğlu mu?”, “Özgür Özel kavganın nedeni midir yoksa kavgayı veren midir?”, “FETÖ sanıklarını neden ziyaret ettiniz?”, “Özgür Özel, siyasetin Manisa Tarzanı mı?” sorularına Özgür Özel’in vereceği cevaplar şimdiden büyük merak uyandırdı.

40'ın yeni bölümüne Özgür Özel konuk oluyor - Resim : 2

Formatı BBO Yapım’a ait olan, yapımcılığını ise Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği ‘40’, yeni bölümüyle bugün BluTV’de.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin