'40 yıl rüzgar gibi geçti'

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu '20 Dakika', tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar’ı konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
'40 yıl rüzgar gibi geçti'

Özyağcılar, NTV Radyo dinleyicilerine 40 yıllık kariyerinden, rol aldığı “Hoşgeldin Boyacı” tiyatro oyunundan ve oyunda canlandırdığı “Walter” karakterinden bahsetti.



“Kızımın yüzünü hayal meyal hatırlıyordum”



Bizimkiler’in Şükrü’sü, Şehnaz Tango’nun Muhsin’i, Yabancı Damat’ın Kahraman’ı, Elveda Rumeli’nin Sütçü Ramiz’i ve şimdilerde de Gülümse Yeter’in Hasan Efendi’si olarak tanıdığımız Özyağcılar, “40 yıl rüzgar gibi geçti” diyerek, yoğun çekimlerden dolayı, bir dönem kızı Zeynep’in yüzünü dahi göremediğini anlattı. Yaklaşık 730 dizi bölümünde rol alan Erdal Özyağcılar, kariyerine bir dönem 18 yıl ara verip, kızı Zeynep’in tiyatro oyunu “Hoşgeldin Boyacı” sayesinde sahneye geri döndüğünü söyledi.



Özyağcılar, üç sezondur sahne alan “Hoşgeldin Boyacı” oyunu için “Aslında oyunun adı ‘Boyacı’ ama Arif Akkaya, ben 18 yıl sonra dönüyorum diye ‘Hoşgeldin’ lafını ekledi” dedi.



Yıldız Tilbe şarkıları



Yıldız Tilbe şarkılarını dinlemeyi sevdiğini, O Ses Türkiye gibi samimi programları izlerken eğlendiğini söyleyen Özyağcılar, “Survivor’ı izlerken Red Kit okuyormuş gibi hissediyorum ve mutlaka bir kadının bu yarışmayı kazanmasını istiyorum” dedi.



Hafta içi her akşam 18.20’de yayınlanan 20 Dakika’nın tekrar bölümleri, ntvradyo.com.tr’de.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin