4 gün sonra okuyucuyla buluşacak olan gazetenin ekonomi kadrosu belli oldu

İlk sayısı 9 Şubat'ta yayınlanacak olan 'Karşı' gazetesinin ekonomi kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Google Haberlere Abone ol
4 gün sonra okuyucuyla buluşacak olan gazetenin ekonomi kadrosu belli oldu

'Ekonomi Müdürlüğü' görevini Gülşah Karadağ'ın üstlendiği gazetenin ekonomi sayfalarında ünlü enerji uzmanı Necdet Pamir, duayen ekonomi gazetecisi Osman Şenkul, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Gaye Yılmaz ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Berna Müftüoğlu yazacak.



Sosyal güvenlikle ilgili okurların sorularını ve bilinmesi gerekenleri de 'Karşı Gazete Sosyal Güvenlik Uzmanı' Cengiz Kılıç yanıtlayacak.



Karşı Ekonomi'de tecrübeli gazeteciler Ayşegül Altın, Emel Soy ve Burak Öz de haber ve dosyalarıyla ekonominin ve çalışma yaşamının nabzını tutacak.



Necdet Pamir, Karşı Ekonomi'de yorum ve analizleriyle Türkiye'nin en tartışmalı alanlarından biri olan enerji alanındaki çarpıcı gelişmeleri gözler önüne serecek.



Gaye Yılmaz, Gülşah Karadağ ve Osman Şenkul başta makro ekonomik gelişmeler olmak üzere ekonomide anlaşılmaz bulunan konuları sade bir dille anlatacak.



Anti-MAI Grubu ile İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi'ndeki çalışmalarıyla yakından takip edilen Berna Müftüoğlu, her Perşembe çalışma yaşamına dair tüm gelişmeleri mercek altına alacak.



'Yeni Yüzyıl' ve 'Yeni Binyıl' gazetelerinin bilinen isimlerinden gazeteci Ayşegül Altın, İngiltere'deki çalışmalarının ardından 'Karşı Gazete' ile Türkiye basınına geri döndü.



Emel Soy, 'Anadolu Ajansı'nda yaklaşık 10 sene çalıştıktan sonra geçen yıl 'Dünya Gazetesi'ne girmişti.



Emek dünyasının tecrübeli muhabiri Burak Öz ise 'BirGün' gazetesinde çalışma yaşamının nabzını tutan haber, dizi, röportaj ve haberleriyle dikkat çekici işlere imza atıyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin