4 büyükşehir belediyesinden limon kararı! Çiftçiden alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklar

Mersin'deki limon üreticileri büyük belediye başkanlarına çağrıda bulunmuştu. Üreticilerin çağrıları karşılık buldu. İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Tekirdağ büyükşehir belediyeleri üreticiden aldıkları limonları ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada, “Biliyoruz ki kalkınma yolunda atacağımız en büyük adım üretimden geçiyor” dedi.

Google Haberlere Abone ol
4 büyükşehir belediyesinden limon kararı! Çiftçiden alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklar

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sosyal medya hesabından, “Üreticiye destek vatandaşa katkı. Limon üretiminin olmadığı; İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Tekirdağ’da Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla iş birliği yaptık… 100 bin kg limonu Mersin’li üreticilerimizden alıp vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Birizberaberiz” açıklamasını yaparak yeni uygulamayı duyurdu.

ÜRETİM VURGUSU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Mersin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde Mersin’den alınacak limonları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını açıkladı. Yavaş, Seçer’in paylaşımını alıntılayarak, “Mersinli üreticilerimizden alacağımız limonları ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturacağız. Biliyoruz ki kalkınma yolunda atacağımız en büyük adım üretimden geçiyor. Yalnızca Ankara'da değil her yerde ve her koşulda çiftçilerimizin yanındayız” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin