374 fotoğrafçı 'Çiçek ve Çocuk' kareleriyle yarıştı. İşte, kazananlar!

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlendiği 'Çiçek ve çocuk' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
374 fotoğrafçı 'Çiçek ve Çocuk' kareleriyle yarıştı. İşte, kazananlar!

Expo 2016 Antalya Ajansı'nın amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarının çalışmalarını desteklemek, eserlerini sergilemek, ulusal ve uluslararası platformda Türkiye'yi temsil edecek nitelikte fotoğraf sergileri oluşturmak, tarih, sürdürülebilirlik, biyoçeşitlilik ve yeşil şehirler bilincini oluşturmak amacıyla, düzenlediği fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı.



Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 'Çiçek ve Çocuk' konulu yarışmaya Türkiye genelinden 374 kişi, bin 155 fotoğraf gönderdi. Siyah/beyaz ve renkli olmak üzere, tek kategoride eserlerin katıldığı yarışmada ANFAD Üyesi Yaşar Örücü, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nafia Özdemir Hanyaloğlu, İHA Antalya Bölge Temsilcisi ve AGC Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Eser, EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer ve EXPO 2016 Antalya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü Fotoğraf Sanatçısı Tuncay Çetin'den oluşan jüri tarafından değerlendirildi.



Değerlendirme sonucu Kocaeli'den Leyla Emektar birincilik, Giresun'dan Kemal Özkılıç ikincilik, Bursa'dan Ahmet Çetintaş üçüncülük ödülüne layık görüldü. 



Yarışmada jüri 10 fotoğrafı da mansiyona değer buldu. Yarışmada dereceye giren ve ödül alan eserler 18 Ağustos'ta Antalya'da bir alışveriş merkezinde sergilenecek.



"'Çiçek ve Çocuk' fotoğraflarında kazananlar belli oldu" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin