30 yıllık emlakçı böyle bir şey ne duydu ne gördü. Kiracıya ev gösterecekti havuzdaki manzara şoke etti

Bir emlakçı satmak istediği boş bir ev için müşteriyle anlaştı ve müşterilerini söz konusu villaya götürdü. Ancak ne olduysa ondan sonra oldu. Çünkü villanın boş olması gerekirken gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Villanın havuzunda kim oldukları belli olmayan bir çift havuzda çırılçıplaktı. Polis geldi ve olayın ne olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
30 yıllık emlakçı böyle bir şey ne duydu ne gördü. Kiracıya ev gösterecekti havuzdaki manzara şoke etti

ABD, Floridalı bir emlakçı, bir müşterisine göstermeye hazırlandığı bir mülkün garaj yolunda gizemli bir araç gördü. Bunun üzerine alarma geçen talihsiz adam, polislere haber verdi. Olay yerine gelen polislerle birlikte durumu keşfeden emlakçı, tanımadığı bir çiftin mülkün havuzunda çırılçıplak cinsel ilişkiye girdiğini görünce şaşkına döndü.

Polk County Şerif Ofisi, ürkmüş emlakçının 5 Aralık'ta Davenport'taki boş eve geldiğini ve sabah 9:45 civarında garaj yolunda gizemli bir araba gördüğünü bildirdi.

Mülkte kimsenin bulunma yetkisi olmadığını bilen emlakçı, hemen polisleri aradı. Yanıt veren görevliler mülke ulaştıklarında, evin havuzunda cinsel ilişkiye girmekte olan çıplak ve korkusuz bir çift buldu.

Davetsiz misafirler, memurlara mülke özellikle seks yapmak için geldiklerini ve planlarının suç teşkil ettiğinden habersiz olduklarını söylediler. Yerel bir gazetenin haberine göre, 35 yaşındaki kadın ve 39 yaşındaki adam yanlış bir şey yaptıklarına inanmıyorlardı.

Olayın ardından polisler, 39 yaşındaki adamın olay yerinde bir tür uyuşturucu olan metamfetamin bulundurduğunu tespit ettiler.

Adam da kadın da kendilerine ait olmayan bir mülke izinsiz girmekle suçlandı. Adam 1.750 dolarlık kefaletle serbest bırakılırken, kadının ise 250 dolarlık kefaletle serbest bırakıldığı bildirildi.

30 yıllık emlakçı böyle bir şeye daha önce hiç tanık olmadığını söyledi.

kaynak: mynet

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin